Test server uptime.

Extra extra, Read All About it!
Post Reply
User avatar
nemerle
Posts: 397
Joined: Thu Jan 10, 2013 3:40 pm

Test server uptime.

Post by nemerle » Tue Feb 12, 2013 11:11 am

The test server should be up 24/7 now.
In case of a server crash it'll be restarted.
If You have problems connecting, that usually means that someone managed to put the server in a strange noncrashed-nonworking state :)
"Ich was in one sumere dale,
in one suthe diyhele hale,
iherde ich holde grete tale
an hule and one niyhtingale."

Shano
Posts: 10
Joined: Fri Feb 01, 2013 9:52 am

Re: Test server uptime.

Post by Shano » Tue Feb 12, 2013 11:41 am

I would love to try this Test server, sadly i followed what steps i could find.. but still unsuccesful, Im pretty sure i followed them wrong, or followed the wrong steps. (Never tried anything like this before) Any chance you could link me to the correct steps to getting the test server working?
Thanks!

User avatar
nemerle
Posts: 397
Joined: Thu Jan 10, 2013 3:40 pm

Re: Test server uptime.

Post by nemerle » Tue Feb 12, 2013 12:24 pm

Assuming by "getting the test server working?" You mean "connecting to test server" :
1. Make sure you have proper client version.
2. Create registry key for the segs test server:
Run the CityOfHeroes -project segs_test
Exit the client after seeing the first login/password screen
3. Use regedit and visit the USER/Software/Cryptic/segs_test registry entry
4. In the segs_test key add a 'string' entry named "Auth" with a value "77.46.18.50"
5 close regedit
6. Try connecting to the server
7 goto 6
:)

Steps 2-5 will be much simpler as soon as KHAN finishes his utility.
"Ich was in one sumere dale,
in one suthe diyhele hale,
iherde ich holde grete tale
an hule and one niyhtingale."

Shano
Posts: 10
Joined: Fri Feb 01, 2013 9:52 am

Re: Test server uptime.

Post by Shano » Tue Feb 12, 2013 12:57 pm

Ah, think i have managed to miss the "Regedit" section, but now i cant see any "/segs_test registry entry" in the Cryptic folder. :/

Thinking about it, maybe i dont have the correct client version >_<
This is all very confusing to me. But I really want to get this working. Sorry for being a pain in the ass!

Just found my Version in the Segs Folder is "2320.201207182341.1" which.. Im .. pretty sure.. is so wrong its unreal.. right? :P

User avatar
nemerle
Posts: 397
Joined: Thu Jan 10, 2013 3:40 pm

Re: Test server uptime.

Post by nemerle » Tue Feb 12, 2013 1:37 pm

Yup, ultra wrong bad :)
"Ich was in one sumere dale,
in one suthe diyhele hale,
iherde ich holde grete tale
an hule and one niyhtingale."

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests