?

Extra extra, Read All About it!
Post Reply
switch8
Posts: 4
Joined: Thu Apr 24, 2014 11:03 pm

?

Post by switch8 » Thu Apr 24, 2014 11:06 pm

does this still work i just dled it and when i try to log in it gives that the server is down plz check cityofheros.com

User avatar
nemerle
Posts: 397
Joined: Thu Jan 10, 2013 3:40 pm

Re: ?

Post by nemerle » Fri Apr 25, 2014 4:53 pm

Yes it does, mostly, when it feels like it.

Just be sure You use current server IP address.
"Ich was in one sumere dale,
in one suthe diyhele hale,
iherde ich holde grete tale
an hule and one niyhtingale."

switch8
Posts: 4
Joined: Thu Apr 24, 2014 11:03 pm

Re: ?

Post by switch8 » Fri Apr 25, 2014 8:16 pm

whats the current ip and how would i check that or change it ?

switch8
Posts: 4
Joined: Thu Apr 24, 2014 11:03 pm

Re: ?

Post by switch8 » Fri Apr 25, 2014 8:20 pm

k found it ip is correct does the login and pw matter or can u use anything or does it have tobe teh same as what u used here ?

Holmzy
Posts: 8
Joined: Wed Mar 20, 2013 10:43 pm

Re: ?

Post by Holmzy » Fri Apr 25, 2014 11:12 pm

switch8 wrote:k found it ip is correct does the login and pw matter or can u use anything or does it have tobe teh same as what u used here ?
1. Get the client
2. Install the client
3. Download/Unpack/Run the Segs executor
4. Point the executor to the folder You've installed the client in.
5. Set the server ip to XXX.XXX.XXX.XXX (admin edit: this IP address is over 5 years old and no longer works)

7. Launch

One of the helpful things to do if You have trouble connecting is switching the CoH to window mode and using additional '-console' command line parameter.
This should cause the client to open an additional window with a log of things it does, and during login attempt it should show the proper auth server ip there.

I'll try to expand this guide as new questions from You dear Guinea Piggs appear

Q: How do I login ?
A: Just use any login/password combination You like just remember the password for future reference.

Q: Why can't I login with a previously created character ?
A: That part is being worked on, for now You'll have to create a new character each time You want to enter the map.

_________________

User avatar
nemerle
Posts: 397
Joined: Thu Jan 10, 2013 3:40 pm

Re: ?

Post by nemerle » Sat Apr 26, 2014 1:13 am

Holmzy wrote:
switch8 wrote:k found it ip is correct does the login and pw matter or can u use anything or does it have tobe teh same as what u used here ?
....
Q: Why can't I login with a previously created character ?
A: That part is being worked on, for now You'll have to create a new character each time You want to enter the map.

_________________
Just a small correction, that answer is no longer valid, it's perfectly OK to use old characters now.
"Ich was in one sumere dale,
in one suthe diyhele hale,
iherde ich holde grete tale
an hule and one niyhtingale."

Holmzy
Posts: 8
Joined: Wed Mar 20, 2013 10:43 pm

Re: ?

Post by Holmzy » Sat Apr 26, 2014 1:33 am

Sorry missed that part :)

switch8
Posts: 4
Joined: Thu Apr 24, 2014 11:03 pm

Re: ?

Post by switch8 » Sat Apr 26, 2014 9:19 pm

i still havnt been able to connect so dunno whats going on ive tryed for 2 days now with no luck just same old msg the login server is currently unavab plz check news at cityofheroes.com


any other advice ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests